Explotació de la base de dades de l’aplicació areaDUM

El present estudi realitza l’explotació de la base de dades (BBDD) de l’aplicació amb la qual es gestionen els espais de càrrega i descàrrega de la ciutat dins el perímetre de l’Àrea d’estacionament regulat (ÀREA). L’estacionament, i en concret les places per a la DUM en aquesta àrea, estan gestionades per B:SM, entitat que ha facilitat les dades per tot l’any 2018.

La base de dades disposa de 10 milions de registres, cada registre és una sol·licitud d’aparcament a les zones DUM de Barcelona, ja sigui via APP o SMS.

La principal informació que ens aporta la BBDD és un registre d’aturades amb informació addicional del dia, hora i ubicació de l’aturada.

S’han establert uns criteris metodològics per analitzar aquesta informació i intentar fer-se una idea de com funciona l’Àrea DUM a la ciutat de Barcelona.

El document s’estructura en dos qüestions principals. La primera és saber què ens pot aportar la BBDD a través de les dades disponibles i la segona, avaluar si la mostra rebuda és prou representativa de la mobilitat dels vehicles DUM.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.